Θεσσαλονίκη Μαζί: «Εμβληματική παρέμβαση η νέα Τούμπα»

Υπέρ των παρεμβάσεων για να προχωρήσει το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, τάσσεται η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί».

«Η ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, μαζί με την ανάπλαση της ΔΕΘ και την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος, αποτελούν τρεις εμβληματικές πολεοδομικές παρεμβάσεις στη Θεσσαλονίκη, οι οποίες δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν χωρίς τις ενέργειες της προηγούμενης κυβέρνησης», επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωση η παράταξη της Κατερίνας Νοτοπούλου και προσθέτει:

propoli

«Ολοκληρώθηκαν μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ όλες οι απαραίτητες νομοθετικές ενέργειες, ώστε ήδη από το 2019 να έχουμε την προέγκριση του ΕΧΣ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, για να μπορούμε σήμερα στο δημοτικό συμβούλιου του Δήμου Θεσσαλονίκης να γνωμοδοτούμε επί της  Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του ΕΧΣ.

Η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ» τάχθηκε από την πρώτη στιγμή υπέρ των παρεμβάσεων αυτών, συμβάλλοντας ουσιαστικά και εποικοδομητικά στον δημόσιο διάλογο για την υλοποίηση τους με το μέγιστο δυνατό όφελος για τους εμπλεκόμενους φορείς και τους πολίτες.

Στο πλαίσιο αυτό, η ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ, αποτελεί μοναδική ευκαιρία τόσο για την εξυπηρέτηση των αυξημένων αναγκών του αθλητικού σωματείου, όσο και για την πολεοδομική οργάνωση, ανάδειξη και αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής.

Είχαμε δώσει την υπόσχεσή μας στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να προχωρήσει το έργο της κατασκευής της Νέας Τούμπας και είμαστε χαρούμενοι που προχωράει.

Σεβόμαστε οποιεσδήποτε παρατηρήσεις συμβάλουν στο βέλτιστο σχεδιασμό του έργου και είμαστε ενεργά παρόντες στη διαμόρφωση των αναγκαίων ενεργειών που θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη ολοκλήρωση του έργου.

Το έργο θα αναζωογονήσει ολόκληρη την περιοχή της Τούμπας, αλλά και τη Θεσσαλονίκη».

Δείτε ακόμη:
Στην Κύπρο για να συζητήσει με την Ομόνοια ο Ουάρντα

Loading