Το γνωστοποίησε σήμερα με σχετική ανακοίνωση η ομάδα της Premier League
Θα χάσει τον αυριανό αγώνα του τρίτου γύρου Κυπέλλου Αγγλίας, ο Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο Προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε την Τρίτη, ενώ θετικός βρέθηκε και ο βοηθός Χουάνμα Λίλο.
«Και οι δύο είναι τώρα απομονωμένοι, μαζί με μια σειρά από άλλα θετικά κρούσματα μέσα στη φούσκα της πρώτης ομάδας της Σίτι», ανέφερε η Σίτι σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας ότι ο βοηθός προπονητής Ροδόλφο Μπορέλ θα αναλάβει την ευθύνη της ομάδας για τον αυριανό αγώνα.
Επτά παίκτες της πρώτης ομάδας και 14 μέλη του προσωπικού βρίσκονται σε απομόνωση για λόγους που σχετίζονται με την Covid-19, έκανε γνωστό ο σύλλογος.
Δείτε επίσης: Τρίκαλα: Κάηκε ολοσχερώς αυτοκίνητο οικογένειας – Δείτε το Βίντεο
- Προσωπικό ασφαλείας στις αστικές συγκοινωνίες Θεσσαλονίκης – Απεργία εργαζομένων την Τετάρτη
- Ενότητα και ψυχραιμία απέναντι στις ρωσικές προκλήσεις, ισχυρίζονται οι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας, υπογραμμίζοντας την ετοιμότητα του ΝΑΤΟ
- Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ Enterprise Greece και Hellenic–ASEAN Business Council
- Σύγκληση του υπουργικού συμβουλίου αύριο υπό την προεδρία του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Μουρίνιο: «Η Τσέλσι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας μου»