Ουρές σχηματίστηκαν έξω από περίπτερα στην Ισπανία, καθώς οι φίλαθλοι έσπευσαν να αποκτήσουν τις εφημερίδες που γιορτάζουν το δεύτερο αστέρι της εθνικής ομάδας, η οποία νίκησε την Αργεντινή 1-0 στην παράταση.
Αυτό το δεύτερο αστέρι κοσμεί τα λογότυπα των περισσότερων εντύπων, όπως η Marca, η Mundo Deportivo, η El Mundo και η ABC. Η Marca μάλιστα δημοσίευσε την πρώτη της σελίδα σε διπλό μέγεθος με τη λέξη «Superestrellas» («σούπερσταρς») στο κέντρο. Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ισπανία έδωσε στην Αργεντινή «ένα μάθημα ποδοσφαίρου».
Στο κύριο άρθρο της, τονίζεται ότι «το ποδόσφαιρο είναι μερικές φορές δίκαιο», προσθέτοντας ότι η Αργεντινή ήταν μια ομάδα χωρίς ιδέες και επιθετική διάθεση. Στις σελίδες 2 και 3, η «AS» αναφέρει «Η Ισπανία κέρδισε, το ποδόσφαιρο κέρδισε» και επισημαίνει τη σπουδαία δουλειά του προπονητή της εθνικής ομάδας.
Στην Καταλονία, η Mundo Deportivo αναγγέλλει «!Bicampeones!» («Διπλοί Πρωταθλητές!»), σημειώνοντας ότι η Αργεντινή δεν μπόρεσε να αποχαιρετήσει τον Μέσι. Η εφημερίδα συνοδεύει το άρθρο της με φωτογραφία του πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα και τη λεζάντα «Τα δάκρυα του Λέο, του καλύτερου στην ιστορία».
Η «El Correo» στη Χώρα των Βάσκων τονίζει ότι η Ισπανία δοξάζει το ποδόσφαιρο, μιλώντας για τον θρίαμβο μιας νικήτριας ομάδας. Η ABC αναφέρεται σε μια «ανίκητη Ισπανία» και η El Mundo καταγράφει τον θρίαβο της «La Roja» με τη φράση «Στην κορυφή του κόσμου».
![]()
