Στη σκηνή της αποθέωσης για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, ο θρύλος του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν ηγήθηκε ενός εντυπωσιακού καστ αστέρων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι.
Ο 55χρονος Καταλανός προπονητής ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα την αποχώρησή του από τη Σίτι, μετά από μια δεκαετία επιτυχιών που περιλάμβανε 20 τρόπαια.
Στην αποχαιρετιστήρια τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αρένα Co-Op Live, παρουσία 19.000 φιλάθλων, συμμετείχαν έκπληξη ο Τζόρνταν και ο πρώην αρχηγός της Σίτι, Βίνσεντ Κομπανί. «Ήθελα απλώς να σας συγχαρώ για την απίστευτη καριέρα σας», δήλωσε ο Τζόρνταν μέσω βιντεοσκοπημένου μηνύματος.
Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Γκουαρντιόλα είναι γνωστός για την αγάπη του στο μπάσκετ, ενώ ο Τζόρνταν του ευχήθηκε να απολαύσει το διάλειμμά του. Παράλληλα, ο Βρετανός παίκτης γκολφ Τόμι Φλίτγουντ και ο βετεράνος προπονητής Νιλ Γουόρνοκ εξέφρασαν την εκτίμησή τους για τον Γκουαρντιόλα.
Νωρίτερα, χιλιάδες οπαδοί της Σίτι γέμισαν τους δρόμους του Μάντσεστερ για να τον αποχαιρετήσουν, με μια εντυπωσιακή πορεία προς το στάδιο Έτιχαντ. «Ήταν χαρά μου να παίξω με τον Μπερνάρντο και τον Τζον και φυσικά με τον Πεπ», δήλωσε ο επιθετικός Έρλινγκ Χάαλαντ στη σκηνή, αναφερόμενος στους συμπαίκτες του που επίσης αποχωρούν.
![]()
