Στη μνήμη του Άλκη Κομπανού θα διεξαχθεί το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πυγμαχίας
Τα Πανελλήνια πρωταθλήματα U22 και Νέων Νεανίδων, τα οποία άρχισαν σήμερα (11/2) και θα ολοκληρωθούν τη Δευτέρα (14/2) είναι αφιερωμένα στον 19χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε.
Πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων στο ρινγκ των αγώνων σχηματίστηκε με γάντια το όνομα του Άλκη και κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή.
Το ζεστό χειροκρότημα των αθλητών και των παρευρισκόμενων προκάλεσε συγκίνηση και ευχή όλων είναι να σταματήσει η οπαδική βία και ο Άλκης να είναι ο τελευταίος που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.
Το ΔΣ της ΕΟΠ εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του Αλκη, που παρά την ανείπωτη τραγωδία που βιώνουν παραδίδουν μαθήματα ζωής.
Δείτε επίσης: Super League: Απαλλάχθηκε ο Τζαβέλλας για τα γεγονότα του παιχνιδιού με τον Άρη
- Ρεκόρ χρηματοδότησης για έργα άρδευσης από τον Δήμο Τρικκαίων
- Σημαντική εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στην Αττική
- Οι μυστηριώδεις τρύπες στο Περού ενδέχεται να είχαν ρόλο παζαριού, σύμφωνα με νέα έρευνα
- Τραγωδία στη Βρετανία: 13χρονος αυτοκτόνησε μετά από bullying εξαιτίας της σχέσης του με αγόρι
- Κίνα: Ενεργοποίηση προγράμματος κουπονιών για τον χειμερινό τουρισμό στην Αυτόνομη Περιοχή των Ουιγούρων
![]()
