Τραγική συνέπεια είχε για έναν φίλαθλο της Φενερμπαχτσέ, το νικητήριο γκολ που πέτυχε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, με το οποίο επικράτησε εκτός έδρας με 2-1 της Γαλατασαράϊ στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης.
Ο 60χρονος Αχμέτ Ουϊσάλ, παρακολουθούσε τον αγώνα από την τηλεόραση στην καφετέρια που διατηρεί ο ανηψιός του στην περιοχή Αλασεχίρ.
Και μόλις ο Μιγκέλ Κρέσπο σκόραρε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ουϊσάλ πανηγύρισε έντονα και έχασε τις αισθήσεις του. Διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του από καρδιακή προσβολή.
«Όταν η Φενερμπαχτσέ, την οποία αγαπούσε τόσο πολύ, σκόραρε στις καθυστερήσεις, ο θείος μου σωριάστηκε στο έδαφος. Δεν άντεξε αυτόν τον ενθουσιασμό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ανιψιός τού εκλιπόντος, Ερκάν Ουϊσάλ.
- Σφοδρή έκρηξη σε δεξαμενόπλοιο στα Στενά του Ορμούζ
- Αρκούδα παγιδεύτηκε σε στύλο ηλεκτρισμού στο Νέο Μεξικό – Ανεπαρκής αντίδραση των αρχών
- Ζούμε περισσότερο αλλά με λιγότερη υγεία: Οι αποκαλύψεις των νέων ερευνών
- Επίθεση Χούθι σε σαουδαραβικό δεξαμενόπλοιο στην Ερυθρά Θάλασσα: Πυρκαγιά και αναστάτωση
- Γιορτή σήμερα 23 Ιουλίου: Ποιοι Άγιοι γιορτάζουν;
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
