Τρία νέα κρούσματα στην ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης – Η Ελλάδα δεν θα εκπροσωπηθεί

Τρία νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού εντοπίστηκαν στην ελληνική ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης, έπειτα από σχετικό έλεγχο που έγινε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, και οι τρεις αθλήτριες που δεν έχουν εμφανή συμπτώματα, θα αποχωρήσουν από το Ολυμπιακό Χωριό και θα συνεχίσουν τη διαμονή τους σε ξενοδοχείο καραντίνας. H συγκεκριμένη ομάδα από την πρώτη μέρα της διαμονής της στο Ολυμπιακό Χωριό δεν ήρθε σε επαφή με άλλα μέλη της ελληνικής αποστολής για ευνόητους λόγους.

propoli

Έπειτα απ’ αυτή την εξέλιξη, δεν θα υπάρχει εκπροσώπηση της Ελλάδας στο ομαδικό της συγχρονισμένης κολύμβησης, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, που καταλήγει: «Η ΕΟΕ είναι συνεχώς στο πλευρό των αθλητριών και παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια».

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα στενάχωρο καθώς η πρόκριση της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Τόκιο ήταν η πρώτη πρόκριση για την Ελλάδα σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο συγκεκριμένο άθλημα.

Εδώ μπορείτε να δείτε την προσπάθεια που είχε χαρίσει την ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στις Ελληνίδες αθλήτριες στο προολυμπιακό της Βαρκελώνης.

Δείτε επίσης: Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές σήμερα, Τρίτη 3/8

Loading