Ο τερματοφύλακας του Καμερούν Αντρέ Ονάνα ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποιος ιδιαίτερος τραυματισμός.
Ο Ονάνα υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα στο δρόμο μεταξύ Γιαουντέ και Ντουάλα.
Ταξίδευε για να συναντήσει την ομάδα του Καμερούν, η οποία θα αντιμετωπίσει την Αλγερία την Παρασκευή στον πρώτο αγώνα των play off.
Ο 25χρονος, ο οποίος θα φύγει από τον Άγιαξ του Άμστερνταμ στο τέλος της σεζόν για την Ίντερ, αποτελεί βασικό τερματοφύλακα του Καμερούν, από τότε που επέστρεψε από την τιμωρία εννέα μηνών λόγω ντόπινγκ, τον περασμένο Νοέμβριο.
Το Καμερούν διεκδικεί μια όγδοη συμμετοχή σε τελικούς Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Δείτε επίσης: Φερέιρα: «Θα μείνω στην Παλμέιρας μόνο εάν έρθει η γυναίκα μου»
- Η Κάρλι Σάμιουελσον, MVP του Eurocup 2024, εντάσσεται στον Αθηναϊκό από το WNBA
- Σεισμική δόνηση στη Φωκίδα
- Σημαντική συνάντηση για τα ζητήματα των εργαζομένων στους δήμους
- Μαρκ Ρούτε: Η σύγκριση του Τραμπ για τον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν μοιάζει με μπαμπά που χωρίζει παιδιά σε προαύλιο σχολείου
- Σύσκεψη Μακρόν και Γκρόσι για την κατάσταση του πυρηνικού προγράμματος του Ιράν μετά τις επιθέσεις των ΗΠΑ και του Ισραήλ