ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τσάβι για αποκλεισμό: “Η Μπαρτσελόνα δεν το αξίζει αυτό”

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε με 3-0 στο Μόναχο από την Μπάγερν και έμεινε εκτός νοκ άουτ του Champions League για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια.

Ο Τσάβι εμφανώς απογοητευμένος δήλωσε μετά το παιχνίδι:

propoli

“Σήμερα η Μπάγερν ήταν καλύτερη, ανώτερη. Προσπαθήσαμε. Πιέσαμε ψηλά, για να τους πάρουμε την μπάλα. Στο πρώτο μέρος θα έλεγα ότι είχαν περισσότερη κατοχή και μας είχαν υποτάξει. Αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Σήμερα ξεκινά ένα νέο στάδιο για την Μπαρτσελόνα. Πρέπει να απαιτήσουμε πολλά περισσότερα από τον εαυτό μας. Αυτό πρέπει να λειτουργήσει σαν μια καμπή, ώστε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Η πραγματικότητά μας πλέον είναι το Europa League.

Θα το αντιμετωπίσουμε με όλη την αξιοπρέπεια. Θα δουλέψουμε για να φέρουμε την Μπαρτσελόνα εκεί που της αξίζει, που δεν είναι το Europa League. Με ενοχλεί που είμαι αντιμέτωπος με αυτή την πραγματικότητα, ότι η πραγματικότητά μας είναι αυτή.

Η Μπαρτσελόνα δεν το αξίζει αυτό. Υπάρχουν πολλές συνθήκες που μας οδήγησαν εδώ. Αισθάνομαι υπεύθυνος. Νόμιζα ότι μπορούσαμε, αλλά δεν ήταν έτσι. Όποιος προσπαθεί ποτέ δεν αποτυγχάνει. Το Europa League είναι η πραγματικότητά μας και πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε. Είναι ο στόχος μας”, υποστήριξε ο Τσάβι μετά την ήττα-αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από το Champions League.

Δείτε επίσης: Αναβλήθηκε το Τότεναμ-Ρεν λόγω COVID-19

Loading