Ο Κώστας Τσιμίκας αναφέρθηκε στον νέο προπονητή και τόνισε πως το σημαντικότερο είναι να υπάρχει θέληση
Ο διεθνής αριστερός μπακ Κώστας Τσιμίκας, μίλησε για το αυριανό παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου κόντρα στο Μαυροβούνιο στις 21:00 και ανέφερε πως οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να δείξουν στον αγωνιστικό χώρο αυτά που κάνουν στις προπονήσεις.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
«Θα είναι ένα πολύ σκληρό παιχνίδι. Είμαστε έτοιμοι και θέλουμε τη νίκη. Έχουμε έρθει εδώ για τη νίκη. Είναι το 2ο παιχνίδι με τον νέο προπονητή και είμαστε έτοιμοι να δείξουμε το τι κάνουμε στις προπονήσεις. Να δείξουμε τις ιδέες μας και το τι κάνουμε στις προπονήσεις απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο».
Για το πως έχει προσαρμοστεί η ομάδα με τον νέο προπονητή:
«Είναι κάτι νέο για εμάς. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στο 100% σε ότι μας λέει. Στο πρώτο φιλικό πήγαμε καλά και θέλουμε να κάνουμε το ίδιο και αύριο. Όλοι είμαστε πλήρως προσηλωμένοι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.
Πιστεύω το πιο σημαντικό είναι η θέληση. Να κάνουμε ότι μας έχει δείξει ο προπονητής. Να παλέψουμε σκληρά για όπου θέλουμε να πάμε. Στο τέλος ευελπιστούμε να έχουμε μία διάκριση έτσι ώστε ότι έχουμε δουλέψει να βγει. Ένας ποδοσφαιριστής πρέπει να δουλεύει σκληρά, να είναι συγκεντρωμένος και να δίνει το 100%».
Δείτε επίσης: Στο φινάλε έχασε τη νίκη η Εθνική Παίδων
- Ανατροπή στο Μονακό: ο Γκασλί χάνει το βάθρο, τρίτος ο Ατζάρ μετά τις εφέσεις McLaren και Red Bull
- Σοκ από τις φωτιές στην Ευρώπη: πάνω από 5 εκατομμύρια στρέμματα κάηκαν σύμφωνα με το Effis
- Σιμεόνε για Χουλιάν Άλβαρες: «Έχει τώρα την ευκαιρία να κάνει τα πράγματα σωστά»
- Έφτασαν 5 εκατ. ευρώ από τον ΕΛΓΑ για ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο μετά τις πυρκαγιές του 2024
- Ιός Δυτικού Νείλου: Προειδοποίηση ΙΣΑ για συνέχιση της διασποράς τον Σεπτέμβριο
![]()
