Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις που ήθελαν τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να κερδίζουν από δύο βαθμούς για την Ευρώπη που προηγείται 11-1.
Πλέον οι Ευρωπαίοι τενίστες θέλουν μόλις δύο βαθμούς για να κατακτήσουν την νίκη και την διοργάνωση για τέταρτη διαδοχική φορά.
Ο Ρώσος Μεντβέντεφ επικράτησε με άνεση του Καναδού Ντένις Σαποβάλοφ (6-4, 6-0) και λίγο μετά το τέλος του αγώνα ανέφερε: «Επαιξα απίστευτο τένις, ειδικά στο δεύτερο σετ. Δεν ήξερα τι να περιμένω γιατί μετά το US Open δεν έπαιξα για μιάμιση εβδομάδα. Έκανα προπόνηση όσο μπορούσα τις τελευταίες τρεις ημέρες κι ένιωσα καλά».
Προηγουμένως ο Τσιτσιπάς δεν δυσκολεύτηκε να επικκρατήσει τον Κύργιο με 6-3, 6-4 ενώ ο Ζβέρεφ έκαμψε την σθεναρή αντίσταση του Αμερικανού, Τζον Ισνερ με 7-6 (7/5), 6-7 (6/8) και 10-5 σ΄ένα εκπληκτικό τάι-μπρέικ.
Δείτε επίσης: Ο Ούσικ «αποκαθήλωσε» τον Τζόσουα
- Μαλί: Δημόσια εκτέλεση νεαρής τικτόκερ από τζιχαντιστές
- Μπακς – Ρόκετς 115-122: Ο Γιάννης εντυπωσίασε με 37 πόντους αλλά και απογοήτευσε στο τέλος
- Βέλγιο: Μη επανδρωμένα αεροσκάφη εντοπίστηκαν πάνω από τον πυρηνικό σταθμό Ντοέλ
- Ο Κρίστιαν Μπρίκνερ μπορεί να φύγει από τη Γερμανία, ύστερα από απόφαση δικαστηρίου
- Στα Νέα της Δευτέρας: Απαντήσεις για την προστασία της περιουσίας από το δάσος
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
