Τσιτσιπάς: «Νιώθω ευλογημένος, είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο»

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε για την σχέση του με την Πάουλα Μπαντόσα, εκφράζοντας τον έρωτά του για εκείνη και αναφέροντας τα όνειρα που έχουν μαζί.

Κατά τη συνέντευξή του στον ΑΝΤ1, τόνισε τη σημασία του ότι κατανοεί την ψυχολογία της Πάουλας ως τενίστριας και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι μοιράζονται τις εργασίες στο σπίτι. Επιπλέον, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι είναι οικοδεσπότες ο ένας για τον άλλον.

propoli

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην κάμερα του ANT1:

«Έχω δοκιμάσει 1-2 φορές να αλλάξω προπονητή. Αυτό που μου προσφέρει ο πατέρας μου και δε μπορούν νομίζω να μου προσφέρουν άλλοι προπονητές είναι η οικειότητα και η καθημερινή δουλειά, η αγάπη και η φροντίδα που βάζει σε ό,τι κάνει. Ο προπονητής είναι κάτι παραπάνω που απλώς πρέπει να βρεθεί μέσα στο γήπεδο και να σου πει μία δύο συμβουλές».

Για τη σχέση του με την Μπαντόσα: «Φυσικά και είμαι ερωτευμένος. Δεν θα το κρύψω, δεν έχω κανένα σκοπό να το κρύψω. Είμαι ευτυχισμένος με το άτομο που μοιράζομαι τη ζωή μου. Νιώθω ευλογημένος ότι το άτομο αυτό βρίσκεται στο τένις και καταλαβαίνει τη ψυχολογική κατάσταση που βρίσκομαι μερικές φορές. Είναι ένα άτομο που με υποστηρίζει.

Η Πάουλα ξέρει πολύ καλά ότι είμαστε φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο και το καταλάβαμε από την πρώτη ημέρα που γνωριστήκαμε. Μπορεί να ακούγεται λίγο κλισέ αλλά είναι η αλήθεια. Έχουμε μεγαλύτερα όνειρα από το να είμαστε απλά μαζί και θέλουμε να τα πραγματοποιήσουμε ο ένας δίπλα στον άλλον. Θέλουμε να καταφέρουμε πράγματα εντός και εκτός γηπέδου.

Υπήρξαν κάποιες στιγμές που κλείστηκα στον εαυτό μου και η Πάουλα με κάνει να νιώθω ότι υπάρχει φως στο τέλος του τούνελ. Ο μπαμπάς μου μάς υποστηρίζει. Εγώ σιδερώνω στο σπίτι, η Πάουλα με αγαπάει και με ταΐζει».

Δείτε επίσης: Χόλιντει για Μπακς: «Δεν είχα καμία ιδέα ότι θα με ανταλλάξουν»

Loading