Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σχολίασε την απόφαση της 25χρονης να αποσυρθεί από τα γήπεδα
Έκπληκτος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς για το γεγονός ότι η Νο1 τενίστρια Άσλεϊ Μπάρτι πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την ενεργό δράση μόλις στα 25 της έτη.
Ο Έλληνας τενίστας, μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός και ανέφερε πως δεν πίστευε την είδηση μέχρι που είδε την ανάρτηση της αθλήτριας στον προσωπικό της λογαριασμό.
«Η ανακοίνωση της Μπάρτι για την απόσυρσή της ήταν σοκαριστική για μένα. Το έμαθα καθώς έψαχνα κάτι στα σόσιαλ. Είδα το βίντεο (της ανακοίνωσής της). Το είδα όλο με αμφιβολίες, καθώς δεν πίστευα τι είχα δει μόλις. Βρισκόταν στο πικ της καριέρας της, μόλις είχε κερδίσει δύο grand slam. Ήξερα ότι θα κάνει ένα break μετά το Australian Open, που είναι νορμάλ, αλλά δεν περίμενα κάτι τέτοιο και τόσο σύντομα» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Δείτε επίσης: Έξι χρόνια, χωρίς τον κορυφαίο ποδοσφαιράνθρωπο, Γιόχαν Κρόιφ
- Σημαντικές αλλαγές στα κλειστά επαγγέλματα στην Ελλάδα
- Το Συμβούλιο της Ευρώπης ζητά άμεση απελευθέρωση του δημάρχου Κωνσταντινούπολης
- Ευρωκοινοβούλιο: Αδυναμία επανεκκίνησης της διαδικασίας προσχώρησης της Τουρκίας στην ΕΕ
- Ενίσχυση αμυντικής συνεργασίας μεταξύ Μακρόν και Μερτς
- Γάζα: Η πιθανότητα προσωρινής διοίκησης από τις ΗΠΑ και το Ισραήλ