Μία ημέρα μετά τον ΤζαΚόρεϊ Ουίλιαμς, ο Τζόρνταν Κινγκ αφίχθη στην Αθήνα για λογαριασμό του Αμαρουσίου, ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας. Τον 24χρονο Αμερικανό πλέι μέικερ υποδέχθηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο team manager Φάνης Κουμπούρας και ο assistant team manager Μίλτος Παπαδόπουλος.
Στο πρώτο του μήνυμα προς τους φιλάθλους του Αμαρουσίου, ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ για το Μαρούσι. Έχω έρθει για να δουλέψω σκληρά, να βοηθήσω να κερδίσουμε παιχνίδια. Εύχομαι να έχουμε μια εκπληκτική σεζόν και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε!»
Στη σχετική ενημέρωση του Αμαρουσίου για την άφιξη του Τζόρνταν Κινγκ αναφέρεται: «Ο Κινγκ προέρχεται από μια γεμάτη κολεγιακή πορεία σε Siena, East Tennessee State και Richmond, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία με τη Lucentum Alicante, διαθέτει ταχύτητα, δημιουργικότητα και ικανότητα στο σκοράρισμα, στοιχεία που θα ενισχύσουν σημαντικά την περιφερειακή γραμμή της ομάδας. Jordan, καλωσόρισες στην οικογένεια του Αμαρουσίου!»
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ