Με πρόστιμο ύψους 25.000 δολαρίων τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ ο Κέβιν Ντουράντ για βλασφημία. Σύμφωνα με τη Λίγκα, ο φόργουορντ των Μπρούκλιν Νετς χρησιμοποίησε άσεμνη γλώσσα απευθυνόμενος προς έναν φίλαθλο, 9,4΄΄ πριν την ολοκλήρωση της 2ης περιόδου του αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς την περασμένη Τετάρτη (16/3), στον οποίο ηττήθηκε εντός έδρας με 113-111 η ομάδα της Νέας Υόρκης, με buzzer-beater του Ντίνγουιντι.
Συγκεκριμένα, ο φίλαθλος που βρέθηκε στις μπροστά θέσεις, παρότρυνε τον Ντουράντ να «καθαρίσει» το ματς και να πάρουν οι Νετς τη νίκη, με τον σούπερ σταρ της ομάδας του Μπρούκλιν να απαντάει με απότομο τρόπο, λέγοντας «Σκάσε και κάτσε κάτω».
Ο Ντουράντ τέλειωσε τον αγώνα με 23 πόντους, 10 ασίστ και 6 ριμπάουντ, ενώ σε 44 αγώνες την τρέχουσα σεζόν έχει μέσο όρο, 29,4 πόντους, 7,2 ριμπάουντ και 6 ασίστ.
Οι Νετς (37-34) βρίσκονται στην 8η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και θα χρειαστεί να τα δώσουν όλα στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου για να έχουν συνέχεια στη διοργάνωση.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ελληνικό: Μυστήριο γύρω από τον θάνατο τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου
- Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη λιμνοθάλασσα, ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Ινδία: Εναλλακτική επιλογή για τις αμερικανικές εταιρείες ένδυσης
- Νιούαρκ: Ο δήμαρχος Ρας Μπαράκα συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας σε κέντρο κράτησης μεταναστών
- Ελληνικό: Μαρτυρίες για θάνατο τριών ατόμων σε σύντομο χρονικό διάστημα