Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή στο Όπεν της Βαρκελώνης, απέναντι στον Ίλια Ιβάσκα για τον β΄ γύρο του τουρνουά διακόπηκε λόγω της βροχής και θα συνεχιστεί αύριο (21/4).
Μάλιστα το παιχνίδι διακόπηκε δύο φορές, τη δεύτερη οριστικά. Η πρώτη ήταν αμέσως μετά το πρώτο γκέιμ, που κατάκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής. Τότε η ένταση της βροχής αυξήθηκε και οι δύο αθλητές πήγαν στα αποδυτήρια.
Ύστερα από αρκετή ώρα επέστρεψαν στο γήπεδο, ο Τσιτσιπάς βρήκε ρυθμό και με δύο break προηγήθηκε με 5-1 αλλά ο ουρανός της Καταλονίας είχε άλλα… σχέδια και η βροχή επέστρεψε καταρρακτώδης, με αποτέλεσμα την οριστική διακοπή του αγώνα, όπως και των υπόλοιπων που βρίσκονταν σε εξέλιξη και οι οποίοι θα συνεχιστούν επίσης τη μεγάλη Πέμπτη.
Δείτε επίσης: Με το ένα πόδι στον τελικό ο Παναθηναϊκός
- Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος: Δεσμευόμαστε για μια δίκαιη και ειρηνική λύση στην Κύπρο
- Φεράν Τόρες: Στην Παρί Σεν Ζερμέν ή στην Μπαρτσελόνα;
- Ταχυφορτιστές ηλεκτρικών οχημάτων κάθε 60 χιλιόμετρα σε όλη την ΕΕ, εκτός Μάλτας
- Συνομιλίες με Γκουαρδιόλα για την Εθνική Ιταλίας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της FIGC
- Η ισπανική φόρμουλα: Το σχέδιο 10ετίας και η αναγέννηση του Ρουίθ
![]()
