ΦΩΤΟ ΑΠΟ FACEBOOK (Sakis Stathakis, Veria Nfc)

Βέροια: Πρωτοποριακή εκπαιδευτική δράση με τεστ… προσωπικότητας για το ποδοσφαιρικό τμήμα (pics)

Μια καινοτόμα δράση ανέπτυξε η Βέροια, που στα πρότυπα μεγάλων κλαμπ (κυρίως του εξωτερικού, αφού στην Ελλάδα υπάρχει μικρή διάδοση ως τώρα στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία), προχώρησε στην εκπαίδευση των στελεχών στο ποδοσφαιρικό τμήμα, μέσα από τα τεστ προσωπικότητας.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εσωτερικός χώρος

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της “Βασίλισσας” του Βορρά:

propoli

“Η ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας στα πρότυπα μεγάλων club πρωτοπορεί και σε συνεργασία με εταιρεία εκπαίδευσης στελεχών και προσωπικής ανάπτυξης προχώρησε στην εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών της όσον αφορά τους στόχους, την προσωπική εξέλιξη και τον σωστό τρόπο σκέψης. Πραγματοποιήθηκε επίσης τεστ προσωπικότητας με σκοπό την καλύτερη επικοινωνία μεταξύ ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου. Ευχαριστούμε την SS Training System για την συνεργασία”.

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Ο εκπρόσωπος της εταιρείας, Σάκης Σταθάκης (έχει αναλάβει και τα social media του PAOK MONTREAL), ευχαρίστησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Βέροια για την εμπιστοσύνη και ανήρτησε αρκετές φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Ημαθία.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δείτε επίσης: Τηλεδιάσκεψη Αυγενάκη με SL2 – FL: Αναδιάρθρωση με συγχώνευση των δυο κατηγοριών, αυστηρούς κανόνες και συμμετοχή Β΄ ομάδων

Loading