Δρομείς από 15 χώρες πήραν μέρος στον σημερινό (3/04) 7ο Μαραθώνιο της Στάρα Ζαγόρα, στον οποίο συμμετείχαν 800 αθλητές (αριθμός ρεκόρ) στις 3 αγωνιστικές αποστάσεις
Στον αγώνα των 42 χιλιομέτρων στους άνδρες πρώτευσε ο Τούρκος Ομέρ Αλκάνογλου, ο οποίος τερμάτισε σε 2 ώρες, 31 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα. Αυτή είναι η 2η νίκη του στον Μαραθώνιο της Στάρα Ζαγόρα μετά από αυτόν του 2020.
Στις γυναίκες, η 1η θέση κατακτήθηκε από τη Βουλγάρα Ναντέζντα Ανγκέλοβα, η οποία τερμάτισε σε 3 ώρες, 4 λεπτά και 1 δευτερόλεπτο.
Νικητής στον ημιμαραθώνιο ανδρών ήταν ο ίδιος με πέρυσι, ο Μπόνταν Σεμένοβιτς από την Ουκρανία, ο οποίος τερμάτισε σε μία ώρα, 7 λεπτά και 19 δευτερόλεπτα. Στις γυναίκες, η Βουλγάρα Μιλίτσα Μίρτσεβα πέρασε πρώτη τη γραμμή του τερματισμού σε μία ώρα, 13 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα.
Τον αγώνα των 10,5 χιλιομέτρων κέρδισαν οι Χριστιάν Στογιάνοφ (Βουλγαρία) και Λιλιάνα Γκερογκίεβα (Βουλγαρία).
Δείτε επίσης: Αθήνα: Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο
- Η νέα εποχή της περιφερειακής τηλεόρασης: Ιστορική μεταρρύθμιση για διαφάνεια και βιωσιμότητα
- Συλλήψεις και εορταστική ατμόσφαιρα στη διεθνή συνάντηση Hells Angels στο Δρέπανο
- Μάγια Χβαλίνσκα: «Τρεις αξέχαστες εβδομάδες, στοχεύω να γίνω καλύτερη»
- Αναγκαίες αλλαγές για μια Ελλάδα του 2030, σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
- Ανησυχία για τη λειψυδρία: Χαμηλά υδατικά αποθέματα στην Αττική και τα νησιά
![]()

