Την επιστροφή του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ προαναγγέλλουν Βραζιλιάνικα ΜΜΕ, με τον εξτρεμ να έρχεται μετά από ενάμιση χρόνο πίσω στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν η ομάδα της Βραζιλίας ψάχνει τρόπο να μειώσει το μπάτζετ της που αριθμεί 35 παίκτες, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο παίκτη.
«Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε τη Δευτέρα και στην ατζέντα ήταν οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η αποσυμφόρηση του ρόστερ που αυτή τη στιγμή αριθμεί 35 παίκτες.
Ορισμένοι παίκτες έχουν αποχωρήσει ήδη όπως ο αμυντικός μέσος Μισέλ, ο οποίος δεν έπαιζε, ο αμυντικός Ερνάντο, ο Αντρέι, ο οποίος είναι στο τέλος του συμβολαίου του και ο Λέο Ζαμπά, που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «diariocarioca»
Δείτε επίσης: Ο Τσάβι έφερε… αλλαγές στην Μπαρτσελόνα
- Θλίψη στον κόσμο του θεάματος: Πέθανε η Κέιλι Χοτλ, η κωφή ηθοποιός του Godzilla vs. Kong στα 19 της χρόνια
- Ελλάδα: Ηγετική θέση στη μείωση του χρέους προς ΑΕΠ σύμφωνα με Eurostat
- Έκτακτα μέτρα προστασίας εργαζομένων λόγω καύσωνα στην Αττική και άλλες περιοχές
- Αναίρεση στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση του γιατρού που προέβη σε μαστεκτομή χωρίς γονιδιακή ένδειξη
- Έκτακτα μέτρα: Παύση υπαίθριων εργασιών την Τετάρτη σε Αττική και άλλες τρεις περιοχές
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
