Την επιστροφή του Λέο Ζαμπά στον ΠΑΟΚ προαναγγέλλουν Βραζιλιάνικα ΜΜΕ, με τον εξτρεμ να έρχεται μετά από ενάμιση χρόνο πίσω στην Τούμπα.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν η ομάδα της Βραζιλίας ψάχνει τρόπο να μειώσει το μπάτζετ της που αριθμεί 35 παίκτες, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τον Βραζιλιάνο παίκτη.
«Το διοικητικό συμβούλιο συνεδρίασε τη Δευτέρα και στην ατζέντα ήταν οι αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα και η αποσυμφόρηση του ρόστερ που αυτή τη στιγμή αριθμεί 35 παίκτες.
Ορισμένοι παίκτες έχουν αποχωρήσει ήδη όπως ο αμυντικός μέσος Μισέλ, ο οποίος δεν έπαιζε, ο αμυντικός Ερνάντο, ο Αντρέι, ο οποίος είναι στο τέλος του συμβολαίου του και ο Λέο Ζαμπά, που θα επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της «diariocarioca»
Δείτε επίσης: Ο Τσάβι έφερε… αλλαγές στην Μπαρτσελόνα
- Επίθεση με drones και βαλλιστικούς πυραύλους στο Κουβέιτ: Συναγερμός για τις αμερικανικές βάσεις
- Αν προκληθούμε: Στρατηγικές απάντησης της Ελλάδας στην Τουρκία
- Ανατροπή στην κυβερνοασφάλεια: Η NSA συνεργάζεται με την Anthropic για το Mythos
- Επανεισαγωγή μαύρων ρινόκερων στο εθνικό πάρκο Ματουσαντόνα της Ζιμπάμπουε
- Σοκ για την Ιορδανία: Ο Ιμπραχίμ Σάμπρα εκτός Μουντιάλ 2026 λόγω τραυματισμού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

