Βραζιλιάνικη… υπόθεση θα είναι το εφετινό Copa Libertadores, καθώς το τρόπαιο από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Νότιας Αμερικής, θα μείνει στην «χώρα της σάμπας».
Μετά την Παλμέϊρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ Αμπέλ Φερέιρα, που απέκλεισε στον ημιτελικό την επίσης βραζιλιάνικη Ατλέτικο Μινέϊρο, την συμμετοχή της στον τελικό, εξασφάλισε και η Φλαμένγκο, που επικράτησε, στο Γκουαγιακίλ με 0-2 της Μπαρτσελόνα από τον Ισημερινό.
Και τα δύο τέρματα της «Φλα», σημείωσε (18`, 50`) ο Μπρούνο Ενρίκε, ενώ ο τελικός έχει προγραμματισθεί για τις 27 Νοεμβρίου στο Μοντεβιδέο, πρωτεύουσα της Ουρουγουάης.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: O Ρονάλντο έδωσε τη νίκη στη Γιουνάιτεντ απέναντι στη Βιγιαρεάλ: «Αυτή είναι η δουλειά μου» (vid)
- Πρέσβης Ισραήλ στον ΟΗΕ: Σε περίπτωση μη κατάπαυσης του πυρός, θα προχωρήσουμε στη Γάζα
- Η προπόνηση δύναμης: η άσκηση που προάγει τη μακροχρόνια υγεία
- Φωτιά σε χώρο υγειονομικής ταφής απορριμμάτων στα Χανιά: Συνεχής προσπάθεια κατάσβεσης
- Βέτο των ΗΠΑ σε σχέδιο ψηφίσματος της Αλγερίας για εκεχειρία στη Γάζα
- Νέες προειδοποιήσεις από τον ισραηλινό πρέσβη στον ΟΗΕ: Μακροχρόνια εκστρατεία εάν δεν υπάρξει κατάπαυση του πυρός
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr