Ξεκινά σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το Μαρσέιγ – Ολυμπιακός

Ξεκινά σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για το Μαρσέιγ – Ολυμπιακός

Από σήμερα στις 16:00 ανοίγει η διάθεση των εισιτηρίων του Ολυμπιακού για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ, στις 15/10 και ώρα 22:00, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες και ξεκαθαρίζει ότι δικαίωμα αγοράς έχουν μόνο οι αρχικοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας.

Για τη 2η αγωνιστική του UEFA Europa League απέναντι στην Olympique de Marseille, που θα διεξαχθεί στο «Stade Vélodrome» την Πέμπτη 15/10/2026 στις 21:00, ώρα τοπική, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εξής:

Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μέσω Internet, από το www.olympiacos.org, από την Τετάρτη 30/09 στις 16:00 έως την Παρασκευή 02/10 στις 13:00 ή μέχρι να εξαντληθούν. Κάθε αρχικός κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας θα μπορεί να αγοράσει ένα εισιτήριο, με την προϋπόθεση ότι θα ταξιδέψει ο ίδιος στη Μασσαλία.

Δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου έχουν μόνο οι αρχικοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και, αν επιχειρηθεί μεταβίβαση ώστε να αγοραστεί εισιτήριο για τον εκτός έδρας αγώνα από άλλο φίλαθλο, το εισιτήριο θα ακυρώνεται χωρίς προειδοποίηση.

Loading

Play