Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ κατέκτησε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Κόπα Λιμπερταδόρες και ξέσπασε μετά το τέλος του τελικού
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, έκανε παράπονα για το πρόγραμμα στην Βραζιλία το οποίο έχει επηρεάσει την ψυχική του υγεία.
Συγκεκριμένα μετά τον αγώνα είπε:
«Είμαι ήρεμος, σε ειρήνη με τον εαυτό μου, αισθάνομαι την ολοκλήρωση. Έχω ήδη πει ότι ο τρόπος που ζούμε το ποδόσφαιρο είναι πολύ έντονος, ο τρόπος που παίζεις στη Βραζιλία είναι πολύ έντονος. Θα πρέπει να σκεφτώ πολλά για το τι θέλω για τον εαυτό μου για το παρόν και για το μέλλον.
Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Έχω ήδη πει ότι το πρόγραμμα είναι απάνθρωπο. Πρέπει να σκεφτώ πολύ σκληρά για να μείνω στην Παλμέιρας. Είμαι ευγνώμων, αλλά πρέπει να σκεφτώ. Εδώ υπάρχει “παιχνίδι, προπόνηση, παιχνίδι”. Είναι απάνθρωπο αυτό που κάνουν στη Βραζιλία. Είμαι στο το ψυχικό μου όριο. Πρέπει να προσέχω τη σωματική και ψυχική μου υγεία».
Δείτε Επίσης: «Κανονιά» της Μετς στη Νίκαια
- Νίκος Παπαδόπουλος: Επιστολή διαμαρτυρίας στην Κυπριακή Κυβέρνηση για την βλάσφημη έκθεση
- Καταδίωξη στο Χαλάνδρι: Συνελήφθη ανήλικος γιος βουλευτή ΠΑΣΟΚ – Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, ο συνοδηγός είχε κουζινομάχαιρο
- Θεσσαλονίκη: Κατηγορίες για βιασμό ανηλίκου επί εννέα χρόνια – Η μητέρα εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο ίδιο σπίτι
- Μακελειό στο Σίδνεϊ: Αστυνομικός εξουδετερώνει δράστη, πολίτες ηρωικά αφοπλίζουν τους τρομοκράτες – 15 νεκροί και 40 τραυματίες
- Το ιστορικό του «Έλληνα Εσκομπάρ» – Πώς πιάστηκε το πλοίο με 6 τόνους κοκαΐνη
![]()
