Για ιστορική ημέρα για την ομάδα του ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη έκανε λόγο ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας αναφορικά με την γνωμοδότηση του ΣτΕ για το Προεδρικό Διάταγμα.
“Με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που κρίνει νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη Νέα Τούμπα, ανοίγει ο δρόμος για μια μεγάλη παρέμβαση, που πέρα από τον αθλητικό της χαρακτήρα έχει σαφή κοινωνική και αναπτυξιακή διάσταση για την ευρύτερη περιοχή” πρόσθεσε.
“Ο ΠΑΟΚ”, υπογράμμισε o κ Ζέρβας, “έχει μπροστά του την προοπτική ενός υπερσύγχρονου γηπέδου, που θα στεγάσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του -ενός γηπέδου αντάξιου του μεγέθους του- και η Θεσσαλονίκη την ευκαιρία μιας σύγχρονης ανάπλασης σε μεγάλη κλίμακα με τη δημιουργία υπόγειων θέσεων στάθμευσης, με περισσότερο πράσινο, με νέες αθλητικές εγκαταστάσεις που θα δώσουν αναπτυξιακό τόνο στην ευρύτερη περιοχή”.
Δείτε επίσης: Πήρε το εισιτήριο για τον τελικό ο Ολυμπιακός
- Σκάνδαλο παράνομου στοιχηματισμού στην Τουρκία: Προσωρινή κράτηση έξι διαιτητών
- Μεσσηνία: Αστυνομικός μεταφέρει ετοιμόγεννη εγκλωβισμένη από την κακοκαιρία στο νοσοκομείο
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς εγκρίνει την αναθεώρηση του ορίου αποδοχής της δημόσιας πρότασης της Euronext
- Συνάντηση Τραμπ-Αλ Σάρα στον Λευκό Οίκο: Πλήρης άρση των κυρώσεων στη Συρία
- Η Ιταλία ερευνά τουρίστες που πλήρωναν για να κυνηγήσουν Βόσνιους στο Σαράγεβο
![]()
