Ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς ήταν ο μεγάλος απών από το πρόσφατο EURO 2020, καθώς τον περασμένο Ιούνιο υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση
Ο Σουηδός διεθνής (118 συμμετοχές, 62 γκολ) επιθετικός της Μίλαν, τραυματίσθηκε στο ντέρμπι με την Γιουβέντους της 9ης Μαϊου και δεν μπόρεσε ν΄ αποφύγει το «νυστέρι».
Ο «Ιμπρα», ο οποίος στις 3 Οκτωβρίου θα συμπληρώσει 40 χρόνια ζωής, ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος, έστω και για λίγα λεπτά, στο ντέρμπι με την Λάτσιο, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου. Σε κάθε περίπτωση, ο έμπειρος άσος αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για την πρεμιέρα του Champions League και το ντέρμπι της 15ης Σεπτεμβρίου με την Λίβερπουλ.
Δείτε επίσης: Ερευνά Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς η UEFA
- Στη μέση της κυκλοφορίας ο Μακρόν λόγω της αυτοκινητοπομπής του Τραμπ – Δείτε βίντεο
- Ιδεολογία και αναπαραγωγή στην κοινωνική θεωρία
- Διπλωματικές αναγνωρίσεις και οι συνεχείς δοκιμασίες των κατοίκων της Γάζας
- Mathisis kids club: Ο αγαπημένος προορισμός των παιδιών!
- Imagine Life: Η αναζήτηση ακινήτων πιο αποτελεσματική από ποτέ!
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr