Ζντοβτς: «Σοκαρισμένος από την εμφάνιση μας στον ημιτελικό»

Ζντοβτς: «Σοκαρισμένος από την εμφάνιση μας στον ημιτελικό»

Ανεξήγητη ήταν για τον Γιούρι Ζντοβτς η σημερινή, κάκιστη εμφάνιση του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό για τα προκριματικά του Basketball Champions League από την Μπούρσασπορ, στο Σάμοκοβ της Βουλγαρίας, η οποία είχε συνέπεια την ήττα και τον αποκλεισμό του «Δικεφάλου» από τους ομίλους του BCL.

Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» εκφράστηκε σχετικά με την αναμέτρηση, δηλώνοντας πως η ομάδα φάνηκε πολύ κουρασμένη και αργή. «Δεν ξέρω τι πήγε στραβά σήμερα. Είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν. Μέχρι τώρα έχουμε παίξει καλά. Αισθάνομαι πραγματικά αυτοπεποίθηση με τους παίκτες μου και αυτή η αυτοπεποίθηση μας οδήγησε σε αυτό το παιχνίδι. Αλλά η εμφάνιση μας ήταν απογοητευτική. Πρέπει να δούμε τι πήγε στραβά, γιατί όταν τα πράγματα πηγαίνουν στραβά, βλέπεις τον πραγματικό χαρακτήρα των παικτών», δήλωσε.

Για την μικρή αντίδραση του ΠΑΟΚ στη δεύτερη περίοδο, τόνισε: «Πρέπει να γίνεις πιο δυνατός στην άμυνα, να κάνεις κάποια φάουλ, δεν είδα καμία αντίδραση». Αναφορικά με το αν κρατάει κάτι από τον αγώνα, απάντησε: «Όχι, δεν μπορώ να κρατήσω κάτι. Στα νοκ άουτ ματς, όταν χάνεις, δεν μπορείς να κρατάς τίποτα».

Κατέληξε εστιάζοντας στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στήριξαν την ομάδα: «Μας λυπεί και ζητούμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για την εμφάνιση και την ήττα. Τους ευχαριστούμε για την υποστήριξη και ελπίζουμε σύντομα να τους ανταποδώσουμε».

Loading

Play