“Θα πρέπει να παίζουμε το καλύτερο τένις και νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό για όλους μας”
Όπως διαβάσατε νωρίτερα στο politic.gr ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στην τετράδα του Western & Southern Open με τον αγώνα να διεξάγεται 01:00 τα ξημερώματα.
Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ δήλωσε:
«Οι αγώνες δεν θα γίνουν ευκολότεροι. Νομίζω ότι ο Στέφανος βρίσκεται σε απίστευτη φόρμα αυτή τη στιγμή και ανυπομονεί να παίξει και αυτόν τον αγώνα επειδή είμαστε μπροστά του US Open. Θα πρέπει να παίζουμε το καλύτερο τένις και νομίζω ότι θα είναι διασκεδαστικό για όλους μας».
Στη συνέχεια είπε πως:
«Όταν βρίσκεσαι στα ημιτελικά ενός Masters, παίζεις το καλύτερο τένις. Απλώς νιώθω ότι όταν παίζω στα καλύτερά μου, μπορώ να ανταγωνιστώ και να νικήσω οποιονδήποτε. Αλλά νομίζω ότι και ο Στέφανος αισθάνεται το ίδιο. Ο καλύτερος παίκτης θα κερδίσει αύριο και ανυπομονώ γι αυτό».
Θυμίζουμε πως οι δύο αθλητές έχουν τεθεί ξανά αντιμέτωποι στο πρόσφατο παρελθόν για λογαριασμό του Roland Garros.
Δείτε επίσης: Τι έδειξαν οι έλεγχοι πιστοποιητικών σε 18 δομές
- Μπράνσον: «Δεν έχουμε συζητήσει για την επίσκεψη των Νικς στον Λευκό Οίκο»
- Ανησυχητικά στοιχεία ΙΟΒΕ: Ένας στους επτά νέους στην Ελλάδα εκτός εργασίας και εκπαίδευσης
- Γαλλία: Εγκρίθηκε ο νόμος για την απαγόρευση πρόσβασης ανηλίκων σε social media
- ΚΑΕ ΑΕΚ: Ιστορική παραχώρηση της SUNEL Arena για 49 χρόνια
- Ειρηνική συνάντηση Βαρθολομαίου και Θεοφίλου στο Φανάρι για τους Αγίους Τόπους
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
