Αλλαγές αλά Tik-Tok έρχονται στο Instagram – Αυτή είναι η νέα προσθήκη στην εφαρμογή

Οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης ίσως παραξενευτούν με την αλλαγή

Το Instagram εξετάζει τρόπους να προσφέρει κάτι καινούργιο στους χρήστες του, αλλά ίσως η νέα αλλαγή που φαίνεται να έρχεται να τους μπερδέψει.

propoli

Ειδικότερα, τον Φεβρουάριο του 2021 το Instagram είχε ανακοινώσει ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει τον τρόπο που βλέπουν οι χρήστες τα περίφημα stories, χωρίς όμως θα δοθούν περισσότερες διευκρινίσεις.

Τώρα, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης δοκιμάζει το κάθετο scroll στα stories, που θυμίζει αρκετά τον τρόπο που λειτουργεί το TikTok.

Χρήστες του Instagram από Βραζιλία και Τουρκία αναφέρουν ότι τα stories δεν λειτουργούν με swipe δεξιά και αριστερά, αλλά με κάθετο scroll.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Με τη νέα αυτή αλλαγή, οι χρήστες με κάθετο scroll θα μεταφέρονται στα stories του επόμενου φίλου τους, ενώ με το παραδοσιακό οριζόντιο scroll θα συνεχίσουν να βλέπουν Stories από τον ίδιο χρήστη.

Πρέπει, βέβαια, να σημειώσουμε ότι τo Instagram δεν έχει ανακοινώσει ακόμα εάν το νέο χαρακτηριστικό στα stories θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους χρήστες, καθώς περιμένει να δει τις αντιδράσεις από τη νέα αυτή αλλαγή.

Δείτε επίσης: Το Netflix κατακτά για πρώτη φορά Χρυσή Σφαίρα

Loading