Αναβάθμιση της διασυνοριακής συνεργασίας στην Αυτόνομη Περιοχή του Σιζάνγκ

Αναβάθμιση της διασυνοριακής συνεργασίας στην Αυτόνομη Περιοχή του Σιζάνγκ

Στελέχη διοίκησης επιχειρήσεων παγκόσμιας εμβέλειας συμμετείχαν σε ένα διήμερο φόρουμ που πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Ιουνίου στην Αυτόνομη Περιοχή του Σιζάνγκ, αναζητώντας νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Το αναφερόμενο αναπτυξιακό φόρουμ προσέλκυσε 89 κινεζικές και ξένες εταιρίες, υπογραμμίζοντας την αυξανόμενη σημασία της περιοχής για τη διασυνοριακή συνεργασία.

Το φόρουμ φιλοξένησε η πόλη Νινγκτσί με γενικό θεματικό τίτλο: “Συγκεντρώνοντας τη Δυναμική των Ιμαλαΐων, Απελευθερώνοντας την Αναπτυξιακή Δυναμική”. Στη διάρκεια των εργασιών του φόρουμ υπογράφτηκαν συμφωνίες για την υλοποίηση 11 προγραμμάτων οικονομικής αξίας 4,8 δισεκατομμυρίων γιουάν (περίπου 570 εκατομμυρίων ευρώ).

Ο Γουάνγκ Τσινγκάι, αναπληρωτής διευθυντής της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης και Μεταρρυθμίσεων, παρουσίασε μία βιομηχανική “Λίστα Ευκαιριών” που περιελάμβανε εννέα σημαντικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της καθαρής ενέργειας, του πολιτιστικού τουρισμού, αλλά και της παραδοσιακής ιατρικής του Θιβέτ.

Loading

Play