To Twitter ανακοίνωσε σήμερα, Πρωταπριλιά, στον επίσημο λογαριασμό του ότι επεξεργάζεται τη λειτουργία «επεξεργασίας» (edit) ανάρτησης, προκαλώντας ποικίλα σχόλια κάτω από το tweet για τη ζητούμενη από πολλούς χρήστες προσθήκη στη δημοφιλή πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
«Εργαζόμαστε για την επιλογή επεξεργασίας», έγραφε η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Twitter. Η απάντηση σε καταιγισμό ερωτήσεων για το αν πρόκειται για «πρωταπριλιάτικο αστείο», ήταν: «Δεν μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε ούτε να το διαψεύσουμε, αλλά μπορούμε να επεξεργαστούμε την ανακοίνωσή μας αργότερα».
Ορισμένοι χρήστες αντέδρασαν θετικά, κάποιοι τη θεώρησαν αστεία, άλλοι όμως όχι. Το διαδικτυακό λεξικό Dictionary.com απάντησε με τον ορισμό της λέξης «unfunny» (σε ελεύθερη μετάφραση: αποτυχημένο αστείο).
Δείτε επίσης: Δύο χρόνια από την ενεργοποίηση της άυλης συνταγογράφησης – Η ανάρτηση του Κ. Πιερρακάκη
- Με το καλύτερο δυνατό η ΑΕΚ στο «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι
- Τέμπη: Οι εκταφές στο επίκεντρο της δίκης – Συγκλονιστικές καταθέσεις συγγενών και επιζώντων
- Γιατί κάποιες μέρες πεινάμε περισσότερο; Τι δείχνουν ο ύπνος, η κίνηση και το γεύμα
- Ιταλία: Η κυβέρνηση στέλνει 500 στρατιώτες στο Μιλάνο – Ελλείψεις σε καύσιμα και τρόφιμα λόγω απεργιών
- Συγκλονίζει η αποχώρηση της Κριστιάν Αμανπούρ από το CNN μετά από 43 χρόνια
![]()

