Ξεκίνησε να μοιράζει πρόστιμα το Netflix για το μοίρασμα λογαριασμού – Τσουχτερή η τιμή του προστίμου

Νέα εποχή στην συνδρομητική πλατφόρμα του Netflix, με τους υπεύθυνους να θέλουν να κόψουν το μοίρασμα λογαριασμών.

Συγκεκριμένα πολλοί χρήστες στην Αμερική έχουν αρχίσει να λαμβάνουν μηνύματα στον λογαριασμό τους αναφορικά με το μοίρασμα του λογαριασμού τους.

propoli

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, όσοι πληρώνουν την Basic βαθμίδα της υπηρεσίας δε θα μπορούν να βάλουν ένα έξτρα άτομο στον λογαριασμό τους.

Σύμφωνα με το Netflix, λοιπόν, όσοι πληρώνουν το κανονικό (Standard) πακέτο συνδρομής των $15.49 μηνιαίος (€10.99 στην Ελλάδα) θα χρειαστεί να δίνουν έξτρα $7.99 (περίπου 7 ευρώ στη χώρα μας) κάθε μήνα.

Επίσης, όσοι πληρώνουν το πιο ακριβό πακέτο Premium που προσφέρει 4K ανάλυση (€13.99 στην Ελλάδα), θα έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν δύο έξτρα μέλη με $7.99 για το καθένα κάθε μήνα.

Με βάση το σκεπτικό του Netflix, το 1/3 των συνολικά 223+ εκατομμυρίων συνδρομητών του δεν πληρώνει καν για την υπηρεσία και φυσικά θέλει να βγάλει λεφτά από αυτά τα 100 εκατ. χρηστών.

Το Netflix ξεκινάει ήδη να στέλνει emails στις ΗΠΑ σε συνδρομητές που μοιράζονται τον λογαριασμό τους και μπορείτε να δείτε την εικόνα παρακάτω:

Πληροφορίες από το Unboxholics.com

Δείτε επίσης: Τουρκία: Στόχος οι νοικοκυρές ψηφοφόροι για τον Κιλιτσντάρογλου

Loading