Αδερφή Άλκη: «Ο αδερφός μου ήταν ένα ήρεμο παιδί και αντιμετώπιζε τις καταστάσεις με ψυχραιμία»

Η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού βρίσκεται σε εξέλιξη σήμερα Πέμπτη (26/1).

Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης

propoli

Σήμερα κατέθεσε η αδερφή του Άλκη Καμπανού, ενώ αυτή την στιγμή βρίσκεται στο βήμα του δικαστηρίου ο φίλος του, ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας και θύμα του αιματηρού επεισοδίου τη μοιραία νύχτα.

Η 21χρονη αδερφή του Άλκη Καμπανού στην αρχή της κατάθεσης της μίλησε για την στιγμή που έμαθε την δολοφονία του αδερφού της, τονίζοντας ότι το έμαθε από τα ΜΜΕ.

Η Μαρία Καμπανού ανέφερε ότι ο Άλκης ήταν ένα ήρεμο παιδί και αντιμετώπιζε τις καταστάσεις πολύ ψύχραιμα και πως είχε αγάπη από την οικογένειά του και αξίες ενώ δεν είχε δημιουργήσει πρόβλημα στο σπίτι και στο σχολείο. Χαρακτηριστικά είπε ότι: «Δεν μπορώ να θυμηθώ περιστατικό που ο Άλκης να έχει σηκώσει χέρι, να έχει επιτεθεί ή να βρίσει, μπορεί κάποια στιγμή όπως όλοι μας να είχε ένταση αλλά αντιμετώπιζε τις καταστάσεις με ψυχραιμία. Ο Άλκης ποτέ δεν είχε αιχμηρό αντικείμενο πάνω του ενώ ακόμα και το τσιγάρο το είχε κόψει κάνοντας που και που».

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο βήμα του δικαστηρίου ο φίλος του Άλκη που υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου και δέχθηκε κι αυτός επίθεση από τους κατηγορούμενους.

Παρόντες στην αίθουσα του δικαστηρίου είναι οι γονείς του Άλκη, ενώ τη διαδικασία παρακολουθεί σήμερα και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θεόδωρος Καρυπίδης.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Αδέρφια οι δύο νεκροί από τη φωτιά σε μονοκατοικία

Loading