Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται για σήμερα, Δευτέρα, βαθμιαία αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Θα φθάσει στα βόρεια τους 16 με 19 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 19 με 21 και τοπικά σε Κρήτη και Δωδεκάνησα τους 22 βαθμούς Κελσίου.
Ειδικότερα, στη δυτική και κεντρική Μακεδονία η ΕΜΥ προβλέπει νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες.
Στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές
Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανώς αργά το απόγευμα μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι 8χρονη σε παιδική χαρά
- Καύσωνας στην Ελλάδα: Πάνω από 40°C σε 28 σταθμούς, 138 σταθμοί ξεπέρασαν τους 37°C
- Τελετή παράδοσης του Ε65: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρών την Πέμπτη
- Ανατροπές στην μεταγραφή Τζολάκη: Χαλ, συμβόλαιο και οι όροι που εκκρεμούν
- Καύσωνας: Υψηλές θερμοκρασίες άνω των 43 βαθμών στο Λευκοχώρι Φθιώτιδας – 28 περιοχές ξεπέρασαν τους 40°C
- Εντυπωσιακή έναρξη διαπραγμάτευσης νέων μετοχών της ElvalHalcor
![]()
