Αναβαθμισμένοι χώροι αποσκευών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ για την εξυπηρέτηση του αεροδρομίου

Αναβαθμισμένοι χώροι αποσκευών στα λεωφορεία του ΟΑΣΘ για την εξυπηρέτηση του αεροδρομίου

Με ειδικά διαμορφωμένους χώρους αποσκευών εξοπλίστηκαν τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ στη γραμμή του αεροδρομίου της Θεσσαλονίκης, η οποία ενώνει το ΚΤΕΛ «Μακεδονία» με τον σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης στα δυτικά και με τον αερολιμένα στα ανατολικά. Με την κίνηση αυτή ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα των επιβατών, καθώς η μεταφορά μεγάλων αποσκευών στα συμβατικά αστικά λεωφορεία δημιουργούσε συχνά συνωστισμό, καθυστερήσεις και συνθήκες δυσφορίας.

«Η γραμμή, τόσο η πρωινή όσο και η νυχτερινή, αποτελεί μία από τις πιο νευραλγικές του δικτύου και εξυπηρετεί καθημερινά χιλιάδες επιβάτες, τόσο επισκέπτες της Θεσσαλονίκης και ταξιδιώτες, όσο και εργαζόμενους στον αερολιμένα, αλλά και κατοίκους της πόλης, που μετακινούνται από και προς το αεροδρόμιο. Μέχρι πρότινος, οι επιβάτες ήταν υποχρεωμένοι να τοποθετούν τις βαλίτσες τους στους διαδρόμους ή στους ελεύθερους χώρους του λεωφορείου, με κίνδυνο να εμποδίζεται η διέλευση.»

«Η εγκατάσταση ειδικά διαμορφωμένων χώρων αποθήκευσης αποσκευών εντάσσεται σε ευρύτερο σχέδιο για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, ειδικά στις γραμμές υψηλής τουριστικής σημασίας. Στόχος μας είναι η πρώτη και η τελευταία εικόνα που αποκομίζει ο επισκέπτης από τη Θεσσαλονίκη, να είναι αυτή μιας πόλης οργανωμένης, λειτουργικής και φιλόξενης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Loading

Play