Σε μεγάλη πίεση είναι η Χαλκιδική η οποία σημειώνει αύξηση στα κρούσματα κορονοϊού και στις νοσηλείες από τον ιό.
Το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής είναι σε ιδιαίτερη πίεση μετά την αύξηση που σημειώνουν τόσο οι νοσηλείες όσο και οι διασωληνώσεις.
Η ΜΕΘ Covid είναι εδώ και περίπου ένα μήνα διαρκώς γεμάτη, ενώ δέχεται περιστατικά και από άλλους νομούς, με τις κλίνες να είναι στο σύνολο 38.
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Χαλκιδικής Μάριος Πυρπασόπουλος τόνισε ότι το άνοιγμα της κλινικής Covid οφείλεται σε στην έντονη πίεση των νοσοκομείων στη Θεσσαλονίκη, στη λήξη της τουριστικής σαιζόν, αλλά και στην αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Διακοπές υδροδότησης σε κέντρο – Καλαμαριά – Δενδροπόταμο
- Άνταμ Τσέριν: Τιμή και ευθύνη να ηγείται του Παναθηναϊκού
- Ρεκόρ αξίας 220 εκατομμυρίων ευρώ για Γιαμάλ και Χάαλαντ!
- Νέα δάνεια 330 εκατ. ευρώ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
- Σοκ στη Σούδα: Νέα βίντεο αποκαλύπτουν τις ζημιές από τη σύγκρουση ΕΛΥΡΟΣ και Iosif K.
- Νέα δάνεια 330 εκατ. ευρώ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω ΤΕΠΙΧ ΙΙΙ
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
