Σήμερα στις 11.00 στην πλατεία της Χαριλάου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση με αφορμή τον άδικο θάνατο του νεαρού Άλκη με στόχο να δοθεί το μήνυμα “ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ” και ιδιαίτερα την οπαδική βία
Τη συγκέντρωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 79 Δημοτικού Σχολείου με κύριο μήνυμα την εξάλειψη της βίας.
Μετά την αρχική συγκέντρωση στην πλατεία στην οποία συμμετείχαν εκπαιδευτικοί, γονείς με τα παιδιά τους και κάτοικοι της περιοχής, πραγματοποιήθηκε πορεία προς το σημείο της δολοφονίας επί της οδού Γαζή όπου ο κόσμος έχει πλημμυρήσει το σημείο με λουλούδια, κεράκια, μηνύματα και αφιερώματα.
Ακριβώς απέναντι βρίσκεται το 79ο Δημοτικό Σχολείο που ανέλαβε την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης με την ελπίδα να υπάρξουν κι άλλες τέτοιες δράσεις γιατί ο φόνος του αδικοχαμένου Άλκη δεν πρέπει να ξεχαστεί.
Η ανάρτηση μηνυμάτων στους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου συγκινητική, όπως επίσης και η αλλαγή της ονομασίας του δρόμου σε Αλκιβιάδη Καμπανου.








Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη: Στο κυνήγι του 12ου ατόμου η ΕΛ.ΑΣ
- Επιτακτική η ανάγκη ομολογίας για τον Παναγιωτάκη από την Ειρήνη Μουρτζούκου
- Πέντε ελληνικά μυθιστορήματα που αξίζει να διαβάσετε το καλοκαίρι
- Άσπρο-Μαύρο: Μια σπαρακτική παράσταση με τους Αντώνη Καφετζόπουλο και Ζερόμ Καλούτα από τον Οκτώβριο στο Επί Κολωνώ
- Ανακαλύπτοντας τα απολιθωμένα δάση της Λέσβου μέσα από την επιστήμη
- Αλλαγές στην κυκλοφορία οχημάτων στην Ύδρα – Ποιες κατηγορίες εξαιρούνται και πώς γίνεται η αίτηση