Δήμος Ωραιοκάστρου: Τίμησε σήμερα την 80η επέτειο της Μάχης της Κρήτης

Ο Δήμος Ωραιοκάστρου με εκδηλώσεις μνήμης που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Σύλλογο Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος», τίμησε την 80η επέτειο της Μάχης της Κρήτης.

Το πρωί τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια στο Μνημείο Κρητών Μακεδονομάχων τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση.

propoli

Ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη και από τον πρόεδρο του Συλλόγου Κρητών Ωραιοκάστρου και Φίλων «Ερωτόκριτος», Γιώργο Καπετανάκη.

Η εκδήλωση στο Μνημείο των Κρητών Μακεδονομάχων ολοκληρώθηκε με ένα ριζίτικο, αφιερωμένο στη μνήμη των πεσόντων στη Μάχη της Κρήτης.

Λίγο αργότερα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου παρέδωσε στους κατοίκους του Μελισσοχωρίου την πλατεία «Αθάνατο Νερό», που μετά την ανάπλασή της απέκτησε νέα όψη με πλατάνια και τρεχούμενα νερά και αποτελεί έναν καλαίσθητο χώρο αναψυχής.

Δείτε επίσης: Δήμος Ωραιοκάστρου – Παντελής Τσακίρης: “Από σήμερα οι δημότες μας στο Δρυμό θα μπορούν να κάνουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις» (pics)

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading