Πριν από λίγο αποχώρησαν από το Δικαστικό Μέγαρο οι 8 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη, ενώ εξαγριωμένοι πολίτες τους αποδοκίμαζαν φωνάζοντάς τους δολοφόνους και εξαπολύοντας ύβρεις.
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Οι 8 συλληφθέντες πήραν αναβολή για την απολογία τους, που θα γίνει ανά τμήματα την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή και μέχρι τότε επιστρέφουν στα κρατητήρια Ασφαλείας Θεσσαλονίκης.

Διώκονται για το κακούργημα της από κοινού ανθρωποκτονίας με δόλο, κατά συρροή, τετελεσμένη και σε απόπειρα.
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η απολογία του 23χρονου αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη ένα 24ωρο μετά την δολοφονία του Άλκη Καμπανού.
Δείτε επίσης: Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ανατροπή στην υπόθεση του δολοφόνου – Ποιον έδειξαν οι συλληφθέντες
- UEFA Champions League: Επιστροφή στη δράση με την αναμέτρηση Μπριζ – Μπαρτσελόνα
- Συγκλονιστική επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στις φυλακές Κορυδαλλού: Εντοπίστηκε κρυφή μεταλλική ράβδος
- Ακρίβεια: Τέλος στο καλάθι του νοικοκυριού, οι καταναλωτές απαιτούν περισσότερα
- Επεισοδιακή σύλληψη 24χρονου διαρρήκτη στη Θεσσαλονίκη
- Τραμπ: Η ανακοίνωση για πυρηνικές δοκιμές θυμίζει μέρες Ψυχρού Πολέμου, φόβοι για παγκόσμια κούρσα εξοπλισμών
 
 
						 
  
