Θεσσαλονίκη: Δράση καθαρισμού της πλατείας Αριστοτέλους με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης

Δήμος Θεσσαλονίκης – Δράση καθαρισμού της πλατείας Αριστοτέλους – Παρασκευή 12 Απριλίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 το μεσημέρι

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης και η αρμόδια Αντιδημαρχία Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Κλιματικής Προστασίας υποστηρίζουν έμπρακτα την πρωτοβουλία καθαρισμού της πλατείας Αριστοτέλους που διοργανώνουν την Παρασκευή 12 Απριλίου από τις 10.00 π.μ. έως τις 12.00 το μεσημέρι η φιλοζωική οργάνωση ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ και το Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ, με τη συνδρομή του ΑΣ Άρη και της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού 110 χρόνων από την ίδρυση του Άρη.

propoli


Ενισχύοντας κάθε πρωτοβουλία που προσβλέπει στην αισθητική ανάταξη του δημόσιου χώρου, οι αρμόδιες Υπηρεσίες θα προσφέρουν τον απαραίτητο υλικοτεχνικό εξοπλισμό και θα αναλάβουν να αποκαταστήσουν τα παγκάκια της πλατείας που βρίσκονται σήμερα σε κακή κατάσταση. 
Παράλληλα ο Δήμος Θεσσαλονίκης απευθύνει κάλεσμα σε εθελοντικές οργανώσεις και μεμονωμένους πολίτες να συμμετάσχουν σε μια δράση που υπηρετεί το κοινό όραμα για μια πιο καθαρή, πιο φιλική και ανθρώπινη πόλη. 

Η εικόνα της πόλης μας αφορά όλους!

Loading