Συναγερμός σήμανε στις αρχές της Θεσσαλονίκης καθώς βρέθηκε μέσα στην πόλη ενεργή χειροβομβίδα στην περιοχή Ταγαράδες.
Την κινητοποίηση της Ελληνικής Αστυνομίας και του Ελληνικού Στρατού χρειάστηκε η περιοχή Ταγαράδες στην Θέρμη προκειμένου να απομακρυνθεί ενεργή χειροβομβίδα.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας κάτοικος εντόπισε σε ρέμα στην 8η οδό των Ταγαράδων τις δύο χειροβομβίδες καλώντας άμεσα τις αρχές.
Ο χώρος εκκενώθηκε και στο σημείο κατέφτασαν δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού για να παραλάβουν την χειροβομβίδα, η οποία ήταν στρατιωτικού τύπου.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα με ασθενοφόρο στην Επανομή
- Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Γιούργκεν Κλοπ στο στόχαστρο για τον πάγκο
- Σοκ στην Κοζάνη: Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς του φερόμενου αρχηγού εγκληματικής οργάνωσης
- Δριμύ κατηγορώ Παναθηναϊκού κατά Λεπενιώτη και Μπαρτζώκα
- Σοβαρές καταγγελίες Λεπενιώτη κατά Γιαννακόπουλου και ΕΡΤ μετά τον τελικό Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού
- Συλλυπητήρια ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για τον Γ. Σουφλιά: Ένας μετριοπαθής πολιτικός που υπηρέτησε το δημόσιο συμφέρον
![]()

