Ενέργεια και δράση στη Θεσσαλονίκη με το MotiON vol.18 στις 9 Μαΐου

Ενέργεια και δράση στη Θεσσαλονίκη με το MotiON vol.18 στις 9 Μαΐου

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να γεμίσει ενέργεια και δράση!

Το Σάββατο 9 Μαΐου, από τις 10:00 έως τις 15:00, η Χ.Α.Ν.Θ. επιστρέφει με το “Παίζω – Δρω – MotiON vol.18 – Future of Work”, που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Παραλία, δίπλα στον Λευκό Πύργο.

Οι νεαροί εθελοντές της Σχολής Στελεχών είναι πίσω από αυτή την πρωτοβουλία, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας ένα ολοκληρωμένο project που στοχεύει στο κοινό της πόλης. Με δημιουργικότητα, ομαδικότητα και φρέσκες ιδέες, μετατρέπουν τη μάθηση σε πράξη.

Φέτος, με θέμα “Future of Work”, η δράση ανοίγει τη συζήτηση για το μέλλον της εργασίας, τις ευκαιρίες και τις ανισότητες, αναδεικνύοντας τον ρόλο της εκπαίδευσης στη σύγχρονη εποχή και τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Ανάμεσα στις δράσεις που θα διοργανωθούν περιλαμβάνονται διαδραστικά Quiz, συλλογή απόψεων για την επαγγελματική αποκατάσταση, βιωματικά παιχνίδια και μουσικοχορευτικά δρώμενα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες.

Loading

Play