Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πιο αναλυτικά θα πραγματοποιηθούν εργασίες κοπής πρασίνου:
1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης
-στην κατεύθυνση προς τα δυτικά, στο τμήμα από τον κόμβο Κ13 και τη συμβολή με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο “Μακεδονία’’ έως το νοσοκομείο “Παπαγεωργίου”, δεξιά της οδού και τμηματικά, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 10.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.
-στην κατεύθυνση προς ανατολικά από νοσοκομείο “Παπαγεωργίου” έως τον κόμβο Κ13 και τη συμβολή με την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-αεροδρόμιο “Μακεδονία”, δεξιά της οδού και τμηματικά από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 10.00π.μ. έως 13:30 μ.μ.
2) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών
-Δεξιά της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών, στο τμήμα από τον κόμβο της Βούλγαρη μέχρι την περιοχή του Ρυσίου, τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 έως και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021 και κατά τις ώρες 7.00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.
Οι εργασίες έχουν προγραμματισθεί να εκτελεσθούν τις παραπάνω ημέρες ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Θέρμης, ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Νέα διοίκηση ο ΔΣΘ – Στις κάλπες οι δικηγόροι της πόλης
- «Ανακαλύπτοντας τα μινωικά χταπόδια στο Αθέατο Μουσείο»
- Η ανάπτυξη της Αττικής: Εθνικό στοίχημα με ρεαλισμό και στρατηγική εξωστρέφειας
- Κλοπή 1,5 εκατ. ευρώ από υπαλλήλους της World Athletics: Αποκαλύψεις και ποινικές διώξεις
- Απαλλαγές και ελαφρύνσεις δημοτικών τελών για ευπαθείς ομάδες στον δήμο Παπάγου-Χολαργού
- Ρίβερ Πλέιτ: Τέλος στις διαρροές ταλέντων με τη νέα στρατηγική
![]()
