Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου, σε συνεργασία με το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο «Θεαγένειο». Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγω του Covid-19.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 23 Ιανουαρίου 2022, από τις 9 το πρωί ως τη 1 το μεσημέρι στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου.
Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.
«Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες λόγω και της πανδημίας του κορωνοϊου. Διοργανώνουμε νέα εθελοντική αιμοδοσία και καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες του Δήμου μας να συμμετάσχουν στη δράση. Κινητοποιούμαστε, αφιερώνουμε λίγο από το χρόνο μας και δίνουμε αίμα για να σώσουμε συνανθρώπους μας», τονίζει η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.
Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για την προστασία από τον Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».
Δείτε επίσης: Εθελοντική αιμοδοσία από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
- Αυξήσεις τιμολογίων ρεύματος έως 13% για τον Ιούλιο
- Το μέταλλο του διαβόλου: Η επίδραση της δηλητηρίασης από μόλυβδο στη γενιά των κατά συρροή δολοφόνων των δεκαετιών του ’70
- Ανατροπές στη Ρεάλ Μαδρίτης: Αποχώρηση του Τσους Μάτεο
- Εντονη ανησυχία του Ερυθρού Σταυρού για την κλιμάκωση των εχθροπραξιών στη Γάζα – Δεκάδες θάνατοι σε 36 ώρες
- Ανακοινώθηκαν τα τιμολόγια ρεύματος για τον Ιούλιο