Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 14χρονη κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο θείος της επί 8 χρόνια

Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: 14χρονη κατήγγειλε ότι τη βίαζε ο θείος της επί 8 χρόνια

Σε σοβαρή καταγγελία προχώρησε ένα 14χρονο κορίτσι στη Θεσσαλονίκη, η οποία ισχυρίζεται πως την βίαζε ο θείος της για τουλάχιστον 8 χρόνια.

Σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, ο 61χρονος σήμερα άνδρας φέρεται να προβούσε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του, η οποία σήμερα είναι 14 ετών, από το 2017, όταν δηλαδή εκείνη ήταν μόλις 5 ετών. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, οι καταγγελλόμενες πράξεις τελέστηκαν τόσο εντός της οικίας τους στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε εξοχική κατοικία σε περιοχή της Καβάλας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το ανήλικο κορίτσι, οι πράξεις αυτές έγιναν μέχρι και το 2025.

Σε βάρος του 61χρονου έχει σχηματιστεί δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού και κατάχρησης ανηλίκων.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

«Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 61χρονου ημεδαπού για τα αδικήματα του βιασμού και κατάχρησης ανηλίκων.

Προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία ο 61χρονος προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της ανήλικης ανιψιάς του (14 ετών σήμερα) από το έτος 2017, τόσο εντός της οικίας τους στη Θεσσαλονίκη, όσο και σε εξοχική κατοικία σε περιοχή της Καβάλας.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

Loading

Play