Η interworks.cloud®, ένας από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα για το 2024

Την αναγνώριση ως ένας από τους καλύτερους εργασιακούς χώρους στην Ελλάδα για το 2024, έλαβε η interworks.cloud ® από την παγκόσμια αρχή Great Place to Work ® , κατακτώντας μια θέση μεταξύ των κορυφαίων 15 εταιρειών στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων. «Αυτή η διάκριση υπογραμμίζει τη δέσμευση της εταιρείας να προάγει ένα περιβάλλον εργασίας που ενθαρρύνει τη διαφορετικότητα και την ανάπτυξη των εργαζομένων», επισημαίνει σε σημερινή της ανακοίνωση η interworks.cloud ® , που απασχολεί περισσότερους από 130 εργαζόμενους σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ και από το 2001 εξυπηρετεί μια παγκόσμια αγορά σε πάνω από 75 κράτη, μέσω της πλατφόρμας αυτοματισμού υπηρεσιών cloud. Οι πελάτες της εταιρείας περιλαμβάνουν μεγάλους παρόχους υπηρεσιών και διανομείς cloud που βρίσκουν ολοκληρωμένες λύσεις για τις σύνθετες ανάγκες παροχής, διαχείρισης και τιμολόγησης υπηρεσιών cloud μέσω marketplaces με το δικό τους εμπορικό σήμα. Τονίζεται ότι η interworks.cloud ® , αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο διανομέα προστιθέμενης αξίας στη ΝΑ Ευρώπη, εξυπηρετώντας ένα δίκτυο 500 μεταπωλητών cloud. (interworks.cloud Trademark ) (resellers.interworks.cloud ® ).

propoli

Σύμφωνα με το Great Place to Work ® , που αποτελεί μια παγκόσμια αρχή στον εργασιακό πολιτισμό και βοηθά οργανισμούς να δημιουργήσουν μια σταθερά θετική εμπειρία για τους εργαζομένους, η interworks.cloud ® καταλαμβάνει την 14η θέση στην κατηγορία 50-250 εργαζομένων των Best Workplaces Trademark Hellas.

«Αυτή η αναγνώριση επιβεβαιώνει τη σταθερή δέσμευσή μας στη φιλοσοφία που βάζει τους ανθρώπους πρώτα. Οι συνεχείς προσπάθειές μας να ενισχύσουμε την εργασιακή μας κουλτούρα, ωφελούν τους εργαζομένους μας και προωθούν την εταιρεία μας στον κλάδο», επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της interworks.cloud ® , Βασίλης Ζωγράφος.

Πρόσθεσε ακόμη ότι η αναγνώριση προστίθεται στις πρόσφατες διακρίσεις της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της Πιστοποίησης Great Place to Work ® 2022-2023 & 2023-2024, της καταχώρησης της interworks.cloud ® από την IDC ως μία από τις κορυφαίες πέντε Ecosystem Orchestration Platforms παγκοσμίως, και της αναγνώρισης από την Canalys στο παγκόσμιο Channel Ecosystem Landscape για τα δύο προηγούμενα έτη.

Ελ. Αλ.

*Πηγή φωτογραφίας: interworks.cloud ®

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading