Η συγκλονιστική μαρτυρία του 13χρονου που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Θεσσαλονίκη

Ο 13χρονος Πολυχρόνης περιγράφει το δραματικό περιστατικό που του συνέβη

Το απόγευμα του Σαββάτου ο νεαρός έπαιζε με τους φίλους σε αυλή σχολείου όταν βγήκε στο δρόμο και τότε τον χτύπησε ένα διερχόμενο όχημα. Στη συνέχεια ο οδηγός τον παράτησε αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

propoli

Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ο 13χρονος περιέγραψε στην τηλεόραση του Star τα όσα βίωσε μετά τη σύγκρουση. «Ένας οδηγός με μαύρο Audi αγνοεί μία πινακίδα STOP από εκεί από τον κεντρικό που ερχόταν. Περνάει, αγνοεί τις διαβάσεις και τα σήματα πεζών και εγώ επειδή είχε κάτι κουτιά εκεί πέρα της ΔΕΗ δεν τον είδα και πήγα να περάσω για να χαιρετήσω κάποιον απέναντι και με πάτησε, ευτυχώς μόνο στο πόδι, δεν με έκοψε», ανέφερε αρχικά ο νεαρός.

Στη συνέχεια ο 13χρονος υποστήριξε ότι ο οδηγός του οχήματος τον είδε να τσιρίζει από τον πόνο και ατάραχος τον παράτησε στο δρόμο. «Κατέβηκε να με ρωτήσει άμα πετάχτηκα και εγώ του είπα “ναι”, καθώς τσίριζα από τον πόνο και είπε “εντάξει”, μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του και έφυγε».

Ο 13χρονος υποστήριξε ακόμα ότι ξέρει τα χαρακτηριστικά του οδηγού που τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε: «Τα χαρακτηριστικά του τα ξέρω όλα πολύ καλά, μιας και δε χτύπησα το κεφάλι μου. Θυμάμαι και από το αυτοκίνητο, Audi μαύρο με πινακίδα ξένη. Ήταν εκεί της γειτονιάς αυτός, φορούσε ροζ πουκάμισο με τρία κουμπιά, είχε γαλάζια μάτια, μιλούσε ελληνικά πολύ καλά, λευκόχρωμος, μελαχρινό μαλλί προς τα πλάγια, προς τα δεξιά, παντελόνι τζινάκι με μία καφέ ζώνη και μετά μπήκε μέσα στο αμάξι του και έφυγε».

Δείτε επίσης: Χαλκιδική: Αναβάλλεται η εκδίκαση της υπόθεσης του κ. Θεόφιλου από τα Ν. Φλογητά

Loading