Στα δυτικά και τα βόρεια, λίγες νεφώσεις θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές καθώς και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια τμήματα του Ιονίου. Μεμονωμένες καταιγίδες αναμένονται στην Ήπειρο, τη Μακεδονία και στη δυτική Στερεά, κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα, γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 με 4 μποφόρ, ενώ στα βόρεια τμήματα του Ιονίου θα είναι νότιοι με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά, οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, και στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με 4 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, φτάνοντας στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά και τοπικά στη Θεσσαλία στους 36 βαθμούς, με θερμοκρασίες στα νησιά του Ιονίου, του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη από 31 έως 33 βαθμούς, και στις Κυκλάδες από 29 έως 30 βαθμούς Κελσίου.
Καιρός: Λίγες νεφώσεις που από τις μεσημβρινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στη Μακεδονία κυρίως στα ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.
Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία, 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ