Τα χιόνια και ο ολικός παγετός που επικρατούν στη Δυτική Μακεδονία έχουν επηρεάσει και την λειτουργία των σχολικών μονάδων.
Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, την Πέμπτη 10 Μαρτίου, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θα ξεκινήσουν στις 09.15 το πρωί ενώ στον Δήμο Δεσκάτης στις 10.00 πμ. Θα λειτουργήσουν κανονικά οι παιδικοί σταθμοί.
Επίσης στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους, Καστοριάς, ‘Αργους Ορεστικού και Νεστορίου τα σχολεία θα λειτουργήσουν από τις 9.15 ενώ οι παιδικοί, βρεφικοί σταθμοί τα ΚΔΑΠ καθώς και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου ‘Αργους Ορεστικού Καστοριάς θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στην ΠΕ Φλώρινας και στους δήμους, Φλώρινας και Αμυνταίου τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στον Δήμο Πρεσπών θα ξεκινήσουν στις 9.15. Οι παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά.
Στην ΠΕ Κοζάνης και στους δήμους Εορδαίας και Κοζάνης τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά, ενώ στους δήμους Βοίου, Σερβίων και Βελβεντού η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10. πμ.
Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Φίλιππος: Κλειστή η Εθνική Οδός από Οινόφυτα έως γέφυρα Καλυφτάκη
- Συνελήφθη καταζητούμενος 56χρονος στην Αιγιάλεια για ανθρωποκτονία
- Σοκ στο Ισραήλ: Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες από πυροβολισμούς στο κέντρο της χώρας
- Τραγωδία στη Μεσόγειο: Ναυάγιο με 10 θύματα κοντά στη Μάλτα
- Γευστικές εμπειρίες και εορτασμοί: 100 χρόνια ΕΑΣ Νάξου με το 8ο Food Experience Graviera Naxos
- Σοκ με την κατάρρευση του Έρικσεν στον αγωνιστικό χώρο!
![]()

