Συνέντευξη στην ειδική έκθεση του «Ράδιο Θεσσαλονίκη» και της «Thessnews.gr» για την 85η ΔΕΘ παραχώρησε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης.
Επισήμανε ότι «οι επενδυτικές πρωτοβουλίες από διεθνείς οικονομικούς κολοσσούς, όπως η Cisco, η Pfizer, η Microsoft, η Amazon, «δείχνουν ξεκάθαρα πως η Θεσσαλονίκη και η Β. Ελλάδα, όχι μόνον διατηρούν αλλά και αποκτούν πρόσθετα ελκυστικά επενδυτικά χαρακτηριστικά».
Ο υφυπουργός Εσωτερικών κ. Καλαφάτης αφού υπογράμμισε ότι «η Θεσσαλονίκη προχωράει μπροστά», αναφέρθηκε στην εξέλιξη μεγάλων έργων, όπως είναι το Μετρό, η ανάπλαση του χώρου της ΔΕΘ, το Flyover, το Μουσείο Ολοκαυτώματος, το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ, οι σιδηροδρομικές συνδέσεις του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης, η επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου, η ενοποίηση του θαλάσσιου μετώπου και η ανάπλαση των πλατειών Αριστοτέλους και Διοικητηρίου».
Δείτε επίσης: ΤΩΡΑ: Πορεία εκπαιδευτικών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
- Μεγάλο διπλό του Ολυμπιακού στην έδρα της Σλέζα Βρότσλαβ
- Euro Cup γυναικών: Ήττα του Πανσερραϊκού από τη Μονπελιέ με 96-77
- Μεγάλη ανατροπή στη Σόφια για τη Χάποελ Τελ Αβίβ
- Έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κατά της Booking για απάτες και διαφάνεια
- Επιστροφή στις ευρωπαϊκές νίκες: ο Προμηθέας λύγισε τη Μπατούμι με 91-76 στην Πάτρα
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()

