Καλαμαριά: «Σκοτώθηκε κόσμος στα Τέμπη και δεν τιμωρήθηκε κανένας – Κάτι πρέπει να γίνει» είπε πολίτης στον Ανδρουλάκη (BINTEO)

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης περιόδευσε σήμερα (20/4) στον πεζόδρομο της Καλαμαριάς και συνομίλησε με τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της βόλτας του είχε και μια σύντομη συνομιλία με πολίτες που αναφέρθηκαν στην τραγωδία των Τεμπών.

Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης

propoli

Πιο συγκεκριμένα, πολίτες απευθυνόμενοι στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπαν πως κάτι πρέπει να γίνει γιατί σκοτώθηκε κόσμος στα Τέμπη και δεν τιμωρήθηκε κανένας και κάλεσαν τον κ. Ανδρουλάκη να πιέσει ώστε να υπάρξει δικαιοσύνη.

Ο κ. Ανδρουλάκης αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών απάντησε στους πολίτες ότι «πρέπει να μπει ένα τέλος στην ατιμωρησία» και τόνισε ότι «σε περίπτωση που είχαν τιμωρηθεί οι υπαίτιοι άλλων σκανδάλων θα σκεφτόντουσαν για να κάνουν τα υπόλοιπα σκάνδαλα».

Σε ο,τι αφορά τη χάλκευση του υλικού ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είπε «εφόσον ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι δεν εμπλέκεται γιατί δεν πάει ο ίδιος στην Δικαιοσύνη να δει ποιοι είναι αυτοί που μετά από κάποιες ώρες χάλκευσαν το υλικό. Θέλει πίεση, θέλει καθημερινή πίεση» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Ανδρουλάκης.

Στο τέλος της συνομιλίας οι πολίτες ζήτησαν από τον κ. Ανδρουλάκη να κυνηγήσει μέχρι τέλους τους ενόχους.

Δείτε το βίντεο

https://www.politic.gr/thessaloniki/androulakis-apo-kalamaria-i-kyvernisi-kai-o-prothypourgos-perifronei-tin-aftodioikisi-vinteo-foto

Loading